Η διάθεσή σου και τα γεγονότα που μπορούν να σου συμβούν...

Go down

Η διάθεσή σου και τα γεγονότα που μπορούν να σου συμβούν... Empty Η διάθεσή σου και τα γεγονότα που μπορούν να σου συμβούν...

Post  vickylav on Mon Jun 02, 2008 9:04 am

Πώς να είσαι χαρούμενος?

-Πηγαίνοντας στις λειτουργίες στην εκκλησία κάθε Κυριακή μεταξύ της 10 και της 12 το πρωί. Μπορείς να πας εκεί μόνο μια φορά την βδομάδα., και η διάθεση σου ανεβαίνει σημαντικά.
-Πίνοντας μπύρες στην ταβέρνα, είτε τις αγοράζεις ο ίδιος είτε σου τις προσφέρουν.
Μικρό κέρδος διάθεσης από την μπύρα, θέλεις τουλάχιστον δυο η τρεις.

Προσοχή: Το αλκοόλ μπορεί να σου βγάλει αρνητικά αποτελέσματα αν είσαι μεθυσμένος. όσο πιο πολύ μεθυσμένος είσαι, τόσο λιγότερο ελέγχεις τις πράξεις σου.
Επίσης: Το αλκοόλ μπορεί να σε κάνει να χάσεις μερικά χαρακτηριστικά (δύναμη, νοημοσύνη κτλ ) κατά την διάρκεια της μέρας, όσο πιο μεθυσμένος είσαι τόσο πιο πολλά χάνεις. Αλλά μετά από 1-2 μέρες θα επιστρέψουν όλα στο κανονικό ( αν δεν έχεις πιει πάλι

Επίσης:
-Το να δουλεύεις στα ορυχεία μειώνει την διάθεση σου
-Το να κάνεις μία καλή συμφωνία ανεβάζει την διάθεση σου (πχ. αν ξοδέψεις 50 λίρες και πάρεις σε αντάλλαγμα 100 )
-Το να δίνεις στου φτωχούς μπορεί να σου δώσει ένα πόντο φήμης αλλά και να σε κάνει χαρούμενο.

Θεωρίες :
-Να μην δουλέψεις για μία μέρα ανεβάζει την διάθεση σου
-Το να περνάς συχνά από της ταβέρνες ανεβάζει την διάθεση σου


Όσο καλύτερη η διάθεση σου, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει
στο να συμβεί ένα γεγονός.Γεγονότα

***Νοημοσύνη***

- Ο ήλιος λάμπει και ο καιρός είναι γλυκός! Σε κάνει να θέλεις να κουνήσεις τα χορευτικά πόδια σου! ( +10 Πόντοι Νοημοσύνης για εκείνη την ημέρα )
-Τι παράξενο χόρτο κάπνισες χθες το βράδυ! Σίγουρα δεν ήταν φύλλο καλαμποκιού…Βλέπεις τόσο καθαρά σήμερα. ( +20 Πόντοι Νοημοσύνης για εκείνη την ημέρα)
-Αυτό το παράξενο σιτάρι που κάπνιζες για μερικές εβδομάδες έχει πολλή δυνατές επιδράσεις. Νομίζεις ότι έπρεπε να φυτέψεις πιο πολλή από καλαμπόκι…(+1 Πόντοι Νοημοσύνης για πάντα)


***Δύναμη***

-Ξυπνάς γύρω στις 2 μ.μ και κουνάς τον εαυτό σου τραγουδώντας. Στύση ναι! Θετικό! Εγώ και στύση, ναι! Θετικό! (+10 Πόντοι Δύναμης για εκείνη την ημέρα)
-Νιώθεις τόσο δυνατός σήμερα! Αποφάσισες να υπερασπιστείς τα δικαιώματα σου! ( + 20 Πόντοι Δύναμης για εκείνη την ημέρα)
-Θα είμαι σιδερένιος, σαν λιοντάρι… (+1 Πόντο Δύναμης για πάντα)

***Χάρισμα***

-Είσαι σε φόρμα σήμερα! Νομίζεις ότι θα μπορούσες να ελευθερώσεις τον λαό σου και να τους οδηγήσεις στην Ζέον! ( +20 Πόντοι Χαρισματικότητας για εκείνη την ημέρα)
-Τώρα βλέπεις το φως! Σήκω πάνω για τα δικαιώματα σου!
(+10 Πόντοι Χαρισματικότητας για εκείνη την ημέρα )
-Αυτό το πρωινό αποφάσισες να κόψεις τα γένια σου, που σε κάνει να φένεσαι πολύ καλύτερος ( +1 Πόντοι Χαρισματικότητας για πάντα)

***Φήμη***
-Έδωσες νερό σε ένα φτωχό και ο Ιησούς σε είδε ( +1 Πόντο Φήμης)

***Λεφτά***
-Βρήκες 5 λίρες κάτω από μία πέτρα! (+5 λίρες)
-Για σίγουρα, η υγεία και ο καπιταλισμός δεν είναι ικανοποιητικά, αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι χάρηκες όταν ξύπνησες και βρήκες 15 λίρες στα παπούτσια σου αυτό το πρωί (+15 Λίρες)

***Ψωμί***
-Σε ένα καπνιστό όνειρο ακούς των Ιησού : κανένας από τους απογόνους μου δεν θα παρακαλά για ψωμί. Έτσι ξυπνάς και βρήκες ένα ψωμί στο καναπέ σου.

Κατά την διάρκεια ενός καπνιστού ονείρου, ακούς τον Ιησού : κανείς από τους απογόνους μου δεν θα ικετεύει για ψωμί.

***Καλαμπόκι***
-Κάποιος χτυπά στην πόρτα σου. Ανοίγεις αλλά κανείς δεν είναι εκεί. Μόλις βρήκες 2 καλαμπόκια στην πόρτα σου. Έκπλάγηκες ? ( +2 τσάντες καλαμποκιού)

***Ψάρι***
-Ξυπνάς και νιώθεις κάτι γλιστερό και σκληρό στις πιτζάμες σου…Ένα ψάρι! Ο Ιησούς σου έδωσε ένα ψάρι αυτό το βράδυ! (+1 ψάρι)

***Κρέας***
-Κάτω από το μαξιλάρι σου, βρίσκεις μία καφέ χαρτοσακούλα με ένα μεγάλο κίτρινο
Κ πάνω της. Μέσα βρίσκεις ένα κομμάτι κρέας καλυμμένα με άσχημα κρεμμύδια και μία ηλεκτρική-κόκκινη σάλτσα και δύο κομμάτια ψωμί. Μυρίζει σαν σκάτα, αλλά δεν μπορείς να του αντισταθείς. Θα έπρεπε να νιώθεις άρρωστος… αλλά από τύχη αυτή την φορά νιώθεις δυνατός ( +1 κομμάτι κρέας)

***Φρούτα***
-Θα αγαπάμε για πάντα τον Ιησού, που φέρνει φρούτα της εποχής, ναι… (+1 φρούτο)

***Κουπί***
-περπατώντας στην παραλία βρίσκει ένα πολύ ωραίο κομμάτι σκαλισμένο ξύλου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν κουπί. (+1 κουπί)


****Βάρκα***
-Ξυπνάς και βήχεις φτύνοντας αλατισμένο νερό, μαζί με φύκια κολλημένα στο πρόσωπο σου. Το χαλί σου σιγά σιγά επιπλέει 3 πάνω σε 3 γιάρδες νερού. Μια μεγάλη παλίρροια κατάστρεψε το σπίτι σου! Είσαι βρεγμένος στο κόκαλο, και έχασες τα παπούτσια και τα παντελόνια σου, αλλά είσαι ζωντανός και βρίσκεις μια βάρκα κολλημένη στο παράθυρο σου! (+1 βάρκα)

***Σκάλα***
-Αυτό το πρωινό, σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου χρησιμοποιώντας μία σκάλα, που είναι κάπως παράξενο επειδή συνήθισες να κοιμάσαι σε σεντόνι στο έδαφος. Τέλοσπαντων, είναι μάλλον λίγο κοντή για να σκαρφαλώσεις στο Ιησού, αλλά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να μαζέψεις μερικά φρούτα… (+1 μικρή σκάλα)

-Αυτό το πρωινό, σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου χρησιμοποιώντας μία σκάλα, που είναι κάπως παράξενο επειδή συνήθισες να κοιμάσαι σε σεντόνι στο έδαφος. Τέλοσπαντων, είναι μάλλον λίγο κοντή για να σκαρφαλώσεις στο Ιησού, αλλά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να μαζέψεις μερικά φρούτα… (+1 μεγάλη σκάλα)

***κομμάτια ξύλου***

-Τριγυρνώντας . βρίσκεις ένα κομμάτι ξύλου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. (+1 κομμάτια ξύλου
vickylav
vickylav
Ipotis
Ipotis

Αριθμός μηνυμάτων : 119
Ημερομηνία εγγραφής : 2008-03-05
Ηλικία : 43
Τόπος : Αθήνα

View user profile http://keep-smiling.pblogs.gr/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum