Τόσα πράγματα στην αγορά... τι είναι όμως απαραίτητο για μένα?

Go down

Τόσα πράγματα στην αγορά... τι είναι όμως απαραίτητο για μένα? Empty Τόσα πράγματα στην αγορά... τι είναι όμως απαραίτητο για μένα?

Post  vickylav on Mon Jun 02, 2008 9:00 am

Στην αγορά θα συναντήσετε διάφορα αντικείμενα που ισως να σας μπερδέψουν λιγάκι στην αρχή. Εδώ σημειώνουμε τι είναι το καθένα, από ποιόν παράγεται και σε τι χρησιμεύει.

- Καρβέλια Ψωμί. Παράγονται από τον φούρναρη και χρησιμεύουν σε όλους μας γιά τροφή. Ενα καρβέλι φτάνει να μας θρέψει γιά μία μέρα.

- Τσάντες Καλαμπόκι. Παράγονται από τους αγρότες που έχουν χωράφια με καλαμπόκι, χρησιμεύουν σε όλους μας γιά τροφή (2 τσάντες μας θρέφουν γιά μία μέρα), αλλα χρησιμοποιούνται ακόμα από τους χοιροτρόφους γιά να ταΐζουν τα γουρούνια, καθώς και από τον Σερίφη της Κομητείας γιά να εκτρέφει ζώα.

- Κομάτια κρέας. Παράγονται από τους χασάπηδες. Χρησιμεύουν γιά τροφή, αφού ένα κομμάτι κρέας φτάνει να μας θρέψει γιά μία μέρα, μας δίνει όμως και 2 βαθμούς Δύναμης.

- Λαχανικά. Παράγονται από τους αγρότες που έχουν χωράφια με λαχανικά. Χρησιμεύουν γιά τροφή, αφού 2 λαχανικά φτάνουν να μας θρέψουν γιά μία μέρα, κάθε λαχανικό όμως μας δίνει και 1 βαθμό Χαρισματικότητας.

- Φρούτα. Παράγονται σε πόλεις που έχουν Οπωροφόρα από πολίτες που συλλέγουν τα φρούτα από τς δέντρα. Χρησιμεύουν γιά τροφή όπως τα λαχανικά, αφού 2 φρούτα φτάνουν να μας θρέψουν γιά μία μέρα, κάθε φρούτο όμως μας δίνει και 1 βαθμό Χαρισματικότητας.

- Ψάρια. Παράγονται σε πόλεις που έχουν Λίμνη από πολίτες που ψαρεύουν. Χρησιμεύουν γιά τροφή, αφού ένα ψάρι φτάνει να μας θρέψει γιά μία μέρα, μας δίνει όμως και 2 βαθμούς Νοημοσύνης.

- Γάλα. Παράγεται από αγελαδοτρόφους. Χρησιμεύει γιά τροφή, αφού 2 φιάλες γάλα φτάνουν να μας θρέψουν γιά μία μέρα, κάθε φιάλη γάλα όμως μας δίνει και 1 βαθμό Νοημοσύνης.

- 100κιλα (εκατοντάκιλα) αγελάδας. Παράγονται από αγελαδοτρόφους όταν σφάζουν τα ζώα τους. Χρησιμεύουν μονάχα στους χασάπηδες, που τα κόβουν σε κομμάτια κρέας. Δεν τρώγονται όπως είναι!

- 50κιλα (πενηντάκιλα) χοιρινού. Παράγονται από χοιροτρόφους όταν σφάζουν τα ζώα τους. Χρησιμεύουν μονάχα στους χασάπηδες, που τα κόβουν σε κομμάτια κρέας. Δεν τρώγονται όπως είναι!

- Τσάντες Σιτάρι. Παράγονται από τους αγρότες που έχουν χωράφια με σιτάρι, χρησιμοποιούνται μονάχα από τους μυλωνάδες που τα αλέθουν σε αλεύρι, καθώς και από τον Σερίφη της Κομητείας γιά να εκτρέφει ζώα. Δεν τρώγονται όπως είναι!

- Μπάλες μαλλιού. Παράγονται απο τους αγρότες που έχουν πρόβατα. Χρησιμοποιούνται μονάχα από τους ράφτες που φτιάχνουν ρούχα.

- Δέρματα. Παράγονται απο τους αγρότες που έχουν πρόβατα.
Χρησιμοποιούνται μονάχα από τους ράφτες που φτιαχνουν παπούτσια, ζώνες, καπέλα και ασπίδες..

- Διάφορα ρούχα, παπούτσια, ζώνες και καπέλα. Παράγονται από τους ράφτες και ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα στους παίκτες όταν πρόκειται να ανέβουν επίπεδο. Μην τα αγοράζετε πριν χρειαστείτε να ανεβάσετε επίπεδο!

- Κομμάτια ξύλου. Παράγονται σε πόλεις που έχουν Δάσος από πολίτες που κόβουν ξύλα στο Δάσος. Χρησιμεύουν στους φουρνάρηδες γιά καύσιμο προκειμένου να ψήσουν ψωμί, καθώς και στους μαραγκούς που φτιάχνουν από ξύλο όλα τα είδη τους.

- Τσεκούρια. Παράγονται απο τους σιδεράδες, τα αγοράζει η πόλη που έχει δάσος και τα νοικιάζει σε οποιον θέλει να κόψει ξύλα από το Δάσος. Ειδικά τα τσεκούρια δεν χρησιμεύουν σε τίποτα αν ανήκουν στους παίκτες, οπότε μην τα αγοράζετε.

- Μικρές Σκάλες. Παράγονται απο τους μαραγκους, χρησιμοποιούνται σε πόλεις που έχουν Οπωροφόρα από πολίτες που συλλέγουν τα φρούτα από τς δέντρα. Βοηθάνε τους φρουτοσυλλέκτες να φτάσουν πιό ψηλά και να μαζέψουν περισσότερα φρούτα.

- Μεγάλες Σκάλες. Παράγονται απο τους μαραγκους, χρησιμοποιούνται σε πόλεις που έχουν Οπωροφόρα από πολίτες που συλλέγουν τα φρούτα από τς δέντρα. Βοηθάνε τους φρουτοσυλλέκτες να φτάσουνακόμα πιό ψηλά και να μαζέψουν ακόμα περισσότερα φρούτα.

- Βάρκες. Παράγονται απο τους μαραγκους, χρησιμοποιούνται σε πόλεις που έχουν Λίμνη από πολίτες που ψαρεύουν. Βοηθάνε τους ψαράδες να φτάσουν πιό μακρυά από την ακτή και να ψαρέψουν περισσότερα ψάρια.

- Κουβάδες. Παράγονται από τους σιδεράδες. Χρησιμοποιούνται από τους αγελαδοτρόφους γιά να αρμέγουν το γάλα των αγελάδων.

- Αστεφάνωτοι κουβάδες. Παράγονται από τους μαραγκούς. Χρησιμοποιούνται από τους σιδεράδες γιά να φτιάξουν κουβάδες.

- Μαχαίρια. Παράγονται από τους σιδεράδες. Χρησιμοποιούνται από τους αγελαδοτρόφους, χοιροτρόφους και απο τους εκτροφείς προβάτων γιά να σφάζουν τα ζώα τους.

- Κομμάτια σίδερο. Παράγονται από τα ορυχεία σιδήρου της κάθε κομητείας. Χρησιμοποιούνται από τους σιδεράδες που φτιάχνουν από σίδερο όλα τα είδη τους.

- Σπαθιά. Πολεμικό όπλο. Είναι ακριβό, οπότε το αγοράζουν μονάχα οι πιό προχωρημένοι παίκτες.

- Ασπίδα. Πολεμικό όπλο. Πάλι χρησιμεύει μονάχα στους πιό προχωρημένους παίκτες.

- Αξονας. Παράγεται από μαραγκό. Χρησιμοποιείται από σιδεράδες γιά να φτιάξουν τσεκούρια, αλλά ο άξονας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξύλινο ραβδί από όλους ως όπλο αυτοπροστασιας στα ταξείδια.
vickylav
vickylav
Ipotis
Ipotis

Αριθμός μηνυμάτων : 119
Ημερομηνία εγγραφής : 2008-03-05
Ηλικία : 43
Τόπος : Αθήνα

View user profile http://keep-smiling.pblogs.gr/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum