ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Go down

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Empty ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Post  Guest on Sat Mar 28, 2009 9:14 am

Δικαστής

Ένας δικαστής πρέπει πάντα να έχει υπόψη του τον παρακάτω θεμελιώδη νόμο:

Πρέπει να ενεργεί μόνο στα πλαίσια που ενδιαφέρουν τα Αναγεννησιακά Βασίλεια., τα πλαίσια αυτά προσδιορίζονται από τα ενδιαφέροντα όλων των παιχτών (και όχι μόνο της πλειοψηφίας), συμπεριλαμβανομένου και των καταδικασθέντων. Μία ετυμηγορία που πρέπει να βγει πρέπει να ικανοποιεί όχι μόνο τους μηνυτές, αλλά και τους αμυνόμενους που πρέπει να τηρούν μία ετυμηγορία με ικανοποιητική ευγένεια., ώστε να μην δυσαρεστηθούν με το παιχνίδι και να χάσουν το ενδιαφέρον τους για αυτό.


1. Μερικές βασικές αρχές δικαιοσύνης:

Ένας δικαστής έχει υπερβολική δύναμη πάνω στους χιλιάδες των παιχτών των αναγεννησιακών βασιλείων: μία δύναμη που έρχεται σε συνδυασμό με υψηλή υπευθυνότητα απέναντι στους άλλους παίχτες , το παιχνίδι γενικότερα και τους δημιουργούς του. Ως εκ τούτου αν ο δικαστής καταχράται η χρησιμοποιεί λάθος την δύναμή του, αυτός / αυτή μπορεί να θέσει σε μεγάλο κίνδυνο την ισορροπία του παιχνιδιού, να χαλάσει την ατμόσφαιρά του και να προκαλέσει, τα ευαίσθητα θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το παιχνίδι από τους δημιουργούς του, να ταραχτούν.

Παρακάτω υπάρχουν μια σειρά άρθρων που υποχρεώνεται ένας δικαστής να εφαρμόσει. Σκοπός τους είναι να οργανώσει και να συντονίσει την δικαιοσύνη ανάμεσα σε όλες τις επαρχίες / δουκάτα και μέσα στην χρονική περίοδο των αναγεννησιακών βασιλείων.

Κάθε καταδικαστέα ή εγκληματική πράξη, στην οποία ο δικαστής κρίνει ότι ο αμυνόμενος είναι ένοχος αποφέρει ποινή. Η ποινή αυτή πρέπει να είναι ανάλογη της πράξης για την οποία καταδικάστηκε ο αμυνόμενος. Ο δικαστής είναι υπεύθυνος να διατηρεί συνέπεια στην ποινή που επιβάλλεται στον κατηγορούμενο σύμφωνα με την αυστηρότητα της αποδεδειγμένης παρανομίας.

Στην περίπτωση:

(1) δυσανάλογης ποινής,
(2) αμφιβολίας σχετικά με την ισορροπία και την ορθή κρίση της κρίσης,
(3) αμφιβολίας ως προς την συμμόρφωση με τους νόμους του δουκάτου,
(4) παραβίαση του παρόντος καταστατικού και μετά από διακριτική

επανεξέταση από τον εισαγγελέα στο εφετικό δικαστήριο το προαναφερθέντα δικαστήριο μπορεί να αναθεωρήσει την αρχική απόφαση.


Οποιοσδήποτε δικαστής:

(1) παραβιάσει την διάταξη του παρόντος καταστατικού,
(2) αγνοήσει την προειδοποιητική δήλωση του Ανώτατου Δικαστηρίου ή
(3) επωφεληθεί της θέσης του / της


μπορεί να διωχθεί ποινικά για εσχάτη προδοσία στο δικαστήριο ή, αν αποτύχει σε αυτό, στο Ανώτατο Δικαστήριο. Η μέγιστη ποινή για αυτά τα εγκλήματα είναι η διαγραφή χαρακτήρα από το παιχνίδι, σε αυστηρές περιπτώσεις προφανής κατάχρησης που αναγνωρίζεται από της αρχές (διαχειριστές). Ένα πρόσωπο δεν μπορεί να καταδικαστεί δύο φορές για το ίδιο έγκλημα με το ίδιο βαθμό (ποινή).


2. Σχετικά με τις ποινές

Ένας δικαστής μπορεί πάντα να εκδώσει πρόστιμο (του οποίου το εκτιμώμενο μέγεθος είναι στην κρίση του δικαστή) και / ή μέγιστη ποινή φυλάκισης 3 ημερών για όλα τα αδικήματα. Στις ποιο σοβαρές περιπτώσεις (εάν είναι εφικτό, με την συγκατάβαση του κατηγορημένου για RP λόγους ή εάν ο παίχτης έχει σταματήσει να παίζει), ή στις περιπτώσεις που έχει χυθεί αίμα, ο δικαστής μπορεί να καταδικάσει έναν χαρακτήρα σε θάνατο. Κατόπιν τούτου ο χαρακτήρας θα χάσει 10 πόντους στατιστικών σε κάθε πεδίο (νοημοσύνη, δύναμη και χάρισμα).


3. Ορθές - Λανθασμένες παραβάσεις

Στην πραγματικότητα υπάρχουν όλες οι IRL παραβάσεις, που μπορούν να κυρωθούν από την δικαιοσύνη στην πραγματική ζωή, και το οποίο οδηγεί στην συστηματική διαγραφή χαρακτήρα, όπως επίσης, στην περίπτωση που η κατάσταση κριθεί αρκετά σοβαρή από τους διαχειριστές, με νόμιμα μέτρα της πραγματικής ζωής.

Αυτά περιλαμβάνουν:

-Προσβολές και άλλες λεκτικές επιθέσεις.
-Κλέψιμο και εκμετάλλευση λαθών του παιχνιδιού.
-Παραβίαση λογαριασμών (hacking) και κατάχρηση των κωδικών των παιχτών.
4. Ιδιαίτερες παραβιάσεις

Αυτές είναι ιδιαίτερες παραβιάσεις που σύμφωνα με την σοβαρότητα σε σχέση με την ισορροπία / αρμονία / σταθερότητα του παιχνιδιού και του γενικού ενδιαφέροντος των Αναγεννησιακών Βασιλείων μπορούν να κυρωθούν με ποινή φυλάκισης μεγαλύτερης των 3 ημερών:

Προσοχή: Όποιος δικαστής αγνοήσει την μέγιστη ποινή φυλάκισης θα διωχθεί ο ίδιος!

Επίπεδο αμυνόμενου 0/1 : 3 μέρες μέγιστο
Επίπεδο αμυνόμενου 2 : 6 μέρες μέγιστο
Επίπεδο αμυνόμενου 3+ : 10 μέρες μέγιστο

Ιδιαίτερες παραβιάσεις είναι:

-Μαγεία και χρήση πολλών λογαριασμών.
-Μεγάλης κλίμακας προσβλητική αισχροκέρδεια / κερδοσκοπία και αρπαγή δημοσίων χρημάτων.
-Εγκλήματα όπου έχει χυθεί αίμα και ένοπλης ληστείας
-Απροκάλυπτη υποτροπή (επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις)

Guest
Guest


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum