ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ

Go down

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ

Post  Guest on Sat Mar 28, 2009 8:58 am

Οδηγός Στρατού

Φάση Πρώτη : Δημιουργία του στρατού

Ένας στρατός μπορεί να δημιουργηθεί κατά δυο τρόπους:

1.Από έναν παίχτη επιπέδου 3 ,ο οποίος είναι τουλάχιστον ενός έτους και ο οποίος είναι Λόρδος με δυο αγορασμένα token ή
2.Από ένα παίχτη επιπέδου 3 ,ο οποίος έχει επιλέξει την στρατιωτική κατεύθυνση.

Ειδικά για την περίπτωση του λοχαγού του συμβουλίου, αυτός πρέπει να είναι επίπεδο 3 και να είναι λόρδος με δυο token, αλλά εφόσον ο λοχαγός συνεχίσει να οδηγεί τον στρατό μετά την δημιουργία του, η απαίτηση για 2 token παύει να υπάρχει.

Σε κάθε άλλη περίπτωση αν κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις πάψει να υπάρχει ο στρατός διαλύεται.

Γιατί φτιάχνουμε έναν στρατό?

Οι στρατοί χρησιμοποιούνται για να αντιμετωπίσουν άλλους στρατούς ή μεμονωμένα άτομα στους δρόμους. Έτσι ένας στρατός μπορεί να επιτεθεί σε έναν άλλο στρατό, να αμυνθεί απέναντι σε έναν στρατό, να αποκλείσει κόμβους στους δρόμους , να επιτεθεί σε ληστές κτλ.

Κόστος δημιουργίας ενός στρατού:
Οι στρατοί είναι ένα ακριβό hobby. Πρέπει να πληρωθεί το άτομο πού θα παράσχει τους αναγκαίους στρατιωτικούς πόντους με έναν ελάχιστο μισθό 20 λιρών κάθε φορά που προσλαμβάνεται, χρειάζεται να ταϊστούν οι στρατιώτες και ενδεχομένως να πληρωθούν αν αυτό είναι εφικτό από το κάθε δουκάτο.

Ωραία όλα αυτά, αλλά πώς δημιουργούμε έναν στρατό?

Πρώτα από όλα δημιουργούμε μια στρατιωτική ακολουθία με 8 άτομα, δεν επιλέγουμε λιγότερα από οκτώ διότι υπάρχει η πιθανότητα ο στρατός μας να μην μπορεί να υποστηρίξει τον μέγιστο δυνατό αριθμό στρατιωτών.

O μεγιστος αριθμος στατιωτων που μπορει να εχει ενας στρατος ειναι 56 ατομα δηλαδη 7 στρατιωτικες ακολουθιες των 8 ατομων.

Μετά την δημιουργία της ακολουθίας πατάμε το κουμπί 'μετατροπή σε στρατό'το οποίο μας φέρνει στην ακόλουθη επιλογή όπου βλέπουμε και τον στρατό.Η επόμενη κίνηση είναι να προσλάβουμε στρατιωτικούς σύμβουλους οι οποίοι και θα παράγουν τούς απαιτούμενους στρατιωτικούς πόντους για την λειτουργία του στρατού μας.

Σε αυτήν την φάση δεν προσφέρεις εργασία στο δημαρχείο αλλά αντί αυτού στέλνεις κατευθείαν την δουλειά στον στρατιωτικό σύμβουλο.

Να σημειωθεί εδώ ότι το παιχνίδι δεν στέλνει ειδοποίηση στον παίχτη για αυτή την προσφορά της εργασίας οπότε καλό θα ήταν αυτός να ειδοποιείται μέσω ταχυδρομείου.

Εάν ο στρατιωτικός σύμβουλος δεν αποδεχτεί την προσφορά τότε τα χρήματα χαίνονται, εάν για παράδειγμα αυτός δουλεύει κάπου αλλού. Οπότε καλό θα ήταν οι στρατιωτικοί σύμβουλοι να επιλέγονται με προσοχή και να υπάρχει συνεχής επικοινωνία με αυτούς.

Ένα παράδειγμα προσφοράς δουλειάς στρατιωτικού συμβούλου φαίνεται εδώ :Μπορεί επίσης ο στρατηγός να προσλάβει και τον εαυτό του ως στρατιωτικό σύμβουλο κατά την φάση της δημιουργίας

Σε αυτήν την φάση ο στρατηγός δεν μπορεί πλέον να πάρει καμιά άλλη εργασία ενώ με την δημιουργία του στρατού ο στρατηγός δεν μπορεί να δουλέψει.


Οι δουλειά του στρατιωτικού σύμβουλου έχει ελάχιστη αποζημίωση 20 λίρες και μεγίστη 60 λίρες.Όταν ο στρατός αποχτήσει 60 πόντους οργάνωσης τότε αυτόματα πάει στην επόμενη φάση η οποία κρατά για 2 μέρες.Δυο μέρες αφότου ο στρατός έχει 60 στρατιωτικούς πόντους η μπορεί να επιλεγεί η σημαία του στρατού.
Μπορεί να επιλεχτεί το χρώμα της σημαίας και το όνομα του στρατού.Η αρχική επιλογή που δίνει το παιχνίδι όταν δημιουργηθεί πλέον ο στρατός είναι αυτός να είναι σε κατάσταση στρατολόγησης.
Όταν λοιπόν ο στρατός είναι σε κατάσταση στρατολόγησης υπάρχουν οι εξής δυνατότητες.:

1.Πρόσληψη μεμονωμένων στρατιωτών μέσω του δημαρχείου
2.Ενσωμάτωση στρατιωτικών ακολουθιών ενώ παράλληλα δεν απαιτούνται επιπλέον στρατιωτικοί πόντοι για την συντήρηση του στρατού.

Οι παραπάνω επιλογές αλλάζουν όταν ο στρατός περάσει σε κατάσταση πορείας.Στην παλαιά έκδοση του παιχνιδιού παράλληλα με την δημιουργία του στρατού εμφανιζόταν η σημαία του πάνω από το δημαρχείο.Πλεον οι σημαιες φαινονται στην σελιδα εκτος πολης -> ομαδες και στρατοί


Εάν ο στρατός προσπαθήσει να προσλάβει έναν στρατιώτη χωρίς να έχει πόντους οργάνωσης τότε το φαίνεται παρακάτω μήνυμα στα κόκκινα .Πρόσληψη Στρατιωτικών συμβούλων

Μετά την δημιουργία του στρατού μπορείς να προσλάβεις στρατιωτικούς συμβούλους και πάλι αν κρίνεται απαραίτητο.Τώρα πλέον υπάρχει και η επιλογή να ακυρωθεί η προσφορά εργασίας ενώ εάν κανείς δεν αποδεχτεί την εργασία ως το reset του server τα χρήματα χάνονται και πάλι.Τώρα πλέον όλοι μπορούν να δουν την προσφορά της εργασίας η οποία φαίνεται στο παράθυρο εκτός πολης -> Ομάδες και στρατοί,ενώ ο στρατηγός μπορεί να δει ποιον προσέλαβε.Έγκριση του δουκάτου.
Ο στρατηγός μπορεί να ζητήσει την έγκριση του δουκάτου, αν του δοθεί τότε ο στρατός του γίνεται αυτόματα στρατός του δουκάτου και ότι στρατιωτικό bonus έχει το δουκάτο μεταφέρεται στον στρατό.εδώ φαίνεται το γραφείο του λοχαγού του δουκάτου μετά την έγκριση.


H έγκριση του δουκάτου μπορεί να αφαιρεθεί από τον λοχαγό η τον στρατηγό ανά πάσα στιγμή.


Σχέσεις μεταξύ Στρατών

Ακολουθεί το τμήμα όπου εξετάζονται οι σχέσεις μεταξύ διαφορετικών στρατών. Οι αρχικές επιλογές είναι αυτές που χρησιμοποιούνται και συχνότεραΈτσι σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις αν το άτομο η στρατός που θα συναντήσεις είναι φιλικός αρχικά η εχθρικός αρχικά.
Η επόμενη επιλογή που δίνεται είναι να επιλέξεις πως θα αντιδράσει ο στρατός αρχικά σαν φίλος η εχθρός.

Η εξ ορισμού επιλογή είναι να αντιδράσεις φιλικά και στις δυο περιπτώσεις.
Μπορείς επίσης να προσθέσεις άτομα η στρατούς στις λίστες φίλων και εχθρών σου.

Το πως θα αντιδράσει ο στρατός σε αυτούς εξαρτάται από τις αντίστοιχες επιλογές που έχεις κάνει.


Πως προσθέτουμε στρατιώτες σε έναν στρατό
Ο καλύτερος τρόπος να προσθέσουμε στρατιώτες σε έναν στρατό είναι ενσωματώνοντας στρατιωτικές ακολουθίες.

Για να μπει μια στρατιωτική ακολουθία σε έναν στρατό χρειάζονται 10 στρατιωτικοί πόντοι ενώ για να προσληφθεί ένας μεμονωμένως στρατιώτης χρειάζεται μόνο ένας.

Το κύριο πλεονέκτημα της ενσωμάτωσης μιας ακολουθίας είναι ότι η κίνηση αυτη δεν καταγράφεται από το παιχνίδι ενώ αντίθετα η πρόσληψη του στρατιώτη φαίνεται στο δημαρχείο.


I. Στρατιωτική ακολουθία

Για να ενσωματωθεί μια ακολουθία ο αρχηγός αυτής πρέπει να πατήσει την επιλογή 'οδήγησε την ακολουθία σου στον στρατό'.
Ακολούθως ο αρχηγός του στρατοί επιλεγεί αν θα ενσωμάτωση την συγκεκριμένη στρατιωτική ακολουθία.

Η κίνηση αυτη διαρκεί μια ολόκληρη μέρα ακόμα και αν ο αρχηγός του στρατου δεν κάνει αποδεκτη την ενσωμάτωση.
II.Πρόσληψη μεμονωμένων στρατιωτών.

Πριν θέσουμε την δουλειά στο δημαρχείο πρέπει να επιλέξουμε ποσά FC (πόντοι μάχης) θα έχει ο στρατιώτης που θα προσλάβουμε.

Οι επιθυμητές τιμές είναι από 0 έως 5 εάν βάλουμε παραπάνω απλός δεν θα προσλάβουμε κανένα.

Ο ένας στρατιωτικός πόντος που απαιτείται για αυτh την κίνηση καταναλώνεται άσχετα με το αν θα προσλάβουμε εν τελεί κάποιον πριν το reset.Ο αρχηγός του στρατου δεν μπορεί να δει από ποιους και ποσους στρατιώτες αποτελείται η κάθε διμοιρία μόνο ο αρχηγός κάθε ξεχωριστής διμοιρίας μπορεί να δει και αν χρειαζεται να διώξει τους στρατιώτες του.

Έτσι η σωστή επικοινωνία είναι σημαντική, ο στρατηγός δίνει τις εντολές στους αρχηγούς των διμοιριών και έπειτα αυτοί στους στρατιώτες τους.


Το βασικότερο Μήνυμα
Το ποιο βασικό είναι να περάσεις το μήνυμα στους στρατιώτες ότι πρέπει να ακολουθούν τον αρχηγό κάθε μέρα.....
το να χάνεις άτομα καθώς πηγαίνεις στην μάχη είναι το ποιο καταστρεπτικό που μπορεί να συμβεί καθώς επηρεάζεται το ηθικό και το αξιόμαχο του στρατού.

Επιλογή αξιωματικών

0 αρχηγός του στρατού μπορεί να επιλέξει δυο άτομα να γίνουν ταμίας και επιμελητής αποθήκης του στρατού.


Κατάσταση πορείας

χρειάζεται μια μέρα για να μετατραπεί η κατάσταση του στρατού από στρατολόγηση σε πορεία ενώ μπορείς ταυτόχρονα την ίδια μέρα να ενσωματώσεις στρατιωτικές ακολουθίες και να προσλάβεις στρατιώτες η συμβούλους. Οπότε μπορείς να μπεις σε κατάσταση πορείας λίγο πριν το βραδινό reset.Σε κατάσταση πορείας


όπως βλέπουμε η κατάσταση πορείας ονομάζεται και κανονική κατάσταση. Από την οποία μπορείς και να επιστρέψεις σε κατάσταση στρατολόγησης.

Μια από τις επιλογές που υπάρχουν όταν είσαι σε κατάσταση πορείας είναι να εισέλθει σε μια πόλη.

Αν η πόλη είναι φιλική τότε ο στρατός πρέπει να λάβει την έγκριση του δημάρχου από το γραφείο του αλλιώς ο στρατός θα επιτεθεί στην πόλη και αν είναι κερδίσει θα ανατρέψει τον δήμαρχο.

Guest
Guest


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum